Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

de utilizare a serviciilor furnizate de web site-ul folielichida.ro

Folielichida.ro este un web site proprietate a NEW CLIMA ATMOSPHERE SRL, persoana juridica cu sediul in București, Str inclinata nr 2 sect 5, inregistrată la Registrul Comertului sub numărul nr. J40/6666/2015, avand CUI 34599517, numită în continuare Folielichida.ro
Va rugam sa citiți acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului. Utilizarea acestui site implică acceptarea tacită a termenilor si a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta ințelegerea (contractul) dintre părți.
NEW CLIMA ATMOSPHERE SRL este proprietar și administrator al website-ului folielichida.roi în această calitate își rezervă dreptul de a schimba / actualiza în orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fără o notificare prealabilă.
Vă rugăm sa vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii si condițiile de utilizare a acestui website.

Accesul la servicii, disponibilitate, comenzi

  • plata: include taxe și costuri
  • partial rambursabil (vezi politica de anulare)
  • confirmare imediata
  • nu este nevoie de inregistrare
  • fără taxe de rezervare sau pentru folosirea cardului de credit

COMENZI

După plasarea unei rezervări sau comenzi prin Web Site sau Aplicații, veți primi un email de confirmare a faptului că a fost primită rezervarea sau comanda dumneavoastră; (“Email de Confirmare”). Pentru confirmarea rezervări de cazare vă contactăm telefonic. O rezervare se consideră validată numai după confirmarea telefonică a acesteia. Vă rugăm să vă asigurați că ne-ați furnizat o adresă de email corectă şi un număr de telefon corect, având în vedere că acesta este modul în care vom comunica cu dumneavoastră cu privire la rezervarea sau comanda dumneavoastră,

Pentru a utiliza unele dintre Servicii cum ar fi plasarea unei rezervări sau comenzi la Pensiunea Margareta vi se poate solicita în mod expres să fiți de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare. Continuând să utilizați Serviciile confirmați faptul că sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare (“Consimțământ Expres”). Pensiunea Margareta poate păstra Consimțământul dumneavoastră Expres ca dovadă a acordului dumneavoastră. Deși doar unele dintre Servicii pot necesita Consimțământul Expres, nu trebuie să utilizați niciunul dintre Servicii decât dacă sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare.

SERVICII ŞI PRODUSE

Prin intermediul Web Site-ului și a Aplicațiilor, Pensiunea Margareta oferă servicii privind plasarea de rezervări de cazare în camerele pensiunii.

Puteți utiliza Serviciile noastre doar în scopuri legale. Nu puteți utiliza Web Site-ul sau Aplicațiile în niciun mod care încalcă oricare lege sau reglementări aplicabile.

Prețul Serviciilor sau Produse va fi indicat pe Web Site-ul nostru și în Aplicațiile noastre. Prețurile includ TVA. Prețurile se pot modifica în orice moment, însă modificările nu vor afecta comenzile cu privire la care v-a fost transmis Emailul de Confirmare, exceptând cazul unei erori evidente de preț, când vă vom notifica cât mai curând posibil cu privire la această problemă. Aveți dreptul să anulați comanda dumneavoastră de îndată ce vă notificăm cu privire la orice modificare a prețurilor.

PLATA

  • in numerar la recepția pensiunii
  • OP
  • Card bancar

POLITICA de ANULARE:

Comanda dumneavoastră poate fi procesată imediat după ce ați plasat comanda și, ca atare, dreptul dumneavoastră de a anula sau modifica comanda este limitat. În cazul în care doriți să anulați sau să modificați o comandă trebuie să ne contactați imediat, la informațiile de contact furnizate.

Ne rezervăm dreptul de a anula orice comandă care se bazează pe informații inexacte. O comandă poate fi anulată de către Pensiunea Margareta chiar și după ce ați primit un email care vă indică acceptarea comenzii. Pensiunea Margareta își rezervă dreptul de a anula orice comandă, înainte de sau după acceptare, și vă va notifica imediat cu privire la oricare asemenea anulare. Nu vi se vor factura comenzile anulate în conformitate cu prezenta clauză. Oricare plată efectuată înainte de anularea unei comenzi de către Pensiunea Margareta va fi rambursată, de regulă utilizând aceeași metodă pe care ați utilizat-o pentru plata comenzii dumneavoastră.

Prelucram datele dvs. cu caracter personal în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor nr. 679/2016 (“GDPR”) în vederea îndeplinirii scopurilor și desfășurării proiectelor sale.

Informatiile detaliate legate de politica de confidențialitate precum si privind Siguranta datelor clienților le găsiți in pagina Politica de Confidențialitate